Een populaire wijk met karakter

 Sion Parck is het sluitstuk van deelgebied Sion. Het grote voordeel hiervan is dat deelgebied Sion over de afgelopen jaren al vorm én karakter heeft gekregen. Met een woning in Sion Parck kom jij terecht in wijk die helemaal ‘af’ is – met alle fijne voorzieningen die daarbij komen kijken!

image alt

Winkels, horeca en meer!

RijswijkBuiten is zo ontworpen dat jij en je gezin hier van alle gemakken voorzien zijn. Supermarkt PLUS is gelegen op 6 minuten rijden en in woon-winkelcomplex de Koploper zit een Lidl-supermarkt. Daarnaast beschikt dit woon-winkelcomplex over verschillende dagwinkels. Het Wilhelminapark, Sportpark Elsenburg én op verschillende plekken in de wijk zelf is ruimte voor spelen en bewegen. Daarnaast zijn in deelgebied Sion inmiddels een basisschool, kinderopvang, gymzaal en een tijdelijk gezondheidscentrum gerealiseerd.

Rijswijk

 Eén ding is zeker; in Rijswijk hoef je je niet te vervelen! Met de vele winkels in stadscentrum de Bogaard, de Rijswijkse Schouwburg, Museum Rijswijk en de omliggende parken en natuurgebieden biedt deze plek voor ieder wat wils.

Delft

Ben jij opzoek naar iets knus? Dan is Delft met haar prachtige grachten, historische monumenten en middeleeuwse architectuur dé plek! Winkelen, een hapje eten, op stap gaan of studeren; Delft biedt goed vermaak voor alle leeftijden.

Vragen? We staan je graag te woord
Woon jij hier straks? Bekijk de duurzaamheid