Dit zijn de woningtypes in Sion Parck

9 mei '23

Wil jij graag wonen in Sion Parck? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met trots presenteren wij de woningtypes van Sion Parck! Bekijk snel de schetsen en de belangrijkste kenmerken. Interesse? Schrijf je dan in als belangstellende. Zo blijf je ook direct op de hoogte van alle ontwikkelingen.

image alt

Vijf woningtypes in Sion Parck

Het moment is daar: de 5 woningtypes van Sion Parck staan live! Hoewel wij nog druk bezig zijn met de verdere uitwerking van het plan kun jij al kennismaken met de woningen. Op de pagina woningen kun je de schetsen en kenmerken van de woningtypes bekijken en je aanmelden als belangstellende. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2023. Sion Parck bestaat uit 54 energiezuinige woningen.

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Sion Parck? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de artist impressions, prijsindicatie, bouwnummerspecificaties en definitieve plattegronden. Uiteraard hoor je dan ook direct wanneer de verkoop start. 

Woningaanbod

Wat kun je verwachten?

  • Wij delen zo snel mogelijk de koopsomindicaties per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? Lees dan gauw verder op de pagina woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Interesse? Bekijk de woningen