Kom naar de regionale woonbeurs in Den Haag

25 oktober '23

Op zaterdag 4 november van 11:00 tot 16:00 uur kun je je onderdompelen in woonsferen op de Regionale Woonbeurs Den Haag in het prachtige Atrium. Dit is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar jouw droomwoning. Laat je verrassen door een diversiteit aan nieuwbouwprojecten die worden gepresenteerd door enthousiaste makelaars, projectontwikkelaars, corporaties en hypotheekverstrekkers. Of je nu op zoek bent naar een koop- of een huurwoning, er is voor elk budget wel iets te vinden. Mis deze gratis toegankelijke woonbeurs niet!

image alt

Een breed scala aan woningaanbod en vrije kavels

Op de Regionale Woonbeurs Den Haag word je niet alleen verrast met een breed scala aan woningen in Den Haag, maar ook met een representatief deel van het aanbod in omliggende gemeenten. Daarnaast krijgen bezoekers de unieke kans om te kiezen uit vrije kavels, waarop ze hun droomwoning naar eigen inzicht kunnen bouwen. Deze opkomende trend wint steeds meer aan populariteit vanwege de karaktervolle straten die ontstaan, met een diversiteit aan woningen in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Wie weet wordt jouw droomwoning ook werkelijkheid. Laat je inspireren!

De Regionale Woonbeurs Den Haag
image alt

Sion Parck

Ook de woningen van Sion Parck zijn van de partij op de woonbeurs. Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Sion Parck? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Sion Parck is een van de laatste projecten in het populaire Sion in RijswijkBuiten. In dit nieuwbouwplan komen in totaal 54 luxe woningen. Alle prijzen van de woningen van Sion Parck zijn inclusief duurzame voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp, WTW-unit en zonnepanelen.

Bekijk het aanbod
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Sion Parck? Bekijk de woningen