Optioneel voorbereiding voor laadpaal bij de woningen

3 oktober '23

De zoektocht naar een laadpaal. Het blijft een dingetje voor elektrische auto’s, maar niet als je een woning koopt in Sion Parck. Voor alle woningen kan namelijk optioneel een laadpaal voorbereiding worden getroffen, zowel op de parkeerplekken in het hof als op eigen terrein. En dat in een wijk waar veel elektrische auto’s rijden, ideaal dus!

image alt

Laden op parkeerhof

Misschien heb je al een elektrische auto of staat dat op je wensenlijstje voor de toekomst. Dan maakt dit je keuze misschien al iets makkelijker. Wanneer je in de buurt van je huis aankomt hoef je in de toekomst niet meer haastig op zoek te gaan naar een laadplek in de laadapp. In Sion Parck liggen bijvoorbeeld de Hofwoningen aan een parkeerhof, waar optioneel een elektrische laadpaal voorbereiding aan de eigen parkeerplaats komt. Je parkeert jouw elektrische auto straks gewoon gemakkelijk op je eigen parkeerplek mét laadpaal op het parkeerhof. Zo kun je na een lange werkdag zonder gedoe lekker naar je voordeur wandelen. Hoe fijn is dat?

Optie voor laadpaal

Net als een uitbouw van je woning of de aanleg van een dakkapel is de installatie van een laadpaal ook een optie. Wanneer je plannen hebt om in de toekomst elektrisch te gaan rijden scheelt het enorm dat je dit achteraf zelf niet hoeft te regelen. Aangezien Sion Parck een duurzaam nieuwbouwproject is, draagt ook deze beslissing bij aan het zo duurzaam mogelijk maken van de wijk. Sion Parck is de plek waar alles samenkomt.

Jouw nieuwe thuis?

Zie jij het wel zitten? Een prachtige woning in Sion Parck mét één of twee eigen parkeerplaats(en) en mogelijkheid voor een eigen laadpaal? Kijk in onderstaande kavelkaart naar het beschikbare aanbod. De verkoop start waarschijnlijk nog dit najaar.

  Vragen? Neem contact met ons op
  Interesse? Bekijk het woningaanbod