Je auto parkeren in Sion Parck

17 oktober '23

Iedere woning in Sion Parck heeft ten minste één parkeerplaats op eigen terrein of in het besloten parkeerhof. Het parkeren gebeurt met name in het parkeerhof midden in het project. Meer weten over het parkeren in Sion Parck en wat dit betekent voor jouw potentiële droomwoning? Lees hieronder meer!

Nooit zoeken naar een plekje

Alle woningen in Sion Parck zijn voorzien van minimaal één parkeerplek. De 2 onder 1 kapwoningen en de herenhuizen krijgen allemaal twee plekken op eigen terrein. Ideaal, zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats en sta je altijd dichtbij. Als je exact wilt weten hoeveel eigen parkeerplekken jouw favoriete bouwnummer krijgt? Bekijk dan de kenmerken van het bouwnummer op de pagina 'woningen'.

image alt

Gemeenschappelijk parkeerhof

Koop je een Hofwoning, dan koop je een woning met een parkeerplaats en dan word je – samen met de andere kopers  - mede-eigenaar van het parkeerhof. Concreet betekent dat dat je samen met deze andere mede-eigenaren verantwoordelijk bent voor het beheer en onderhoud van het hof. Hier wordt een beheervereniging voor opgezet. De eigenaren van een parkeerhof in mandeligheid kunnen elkaar over en weer verplichten om bij te dragen aan de kosten voor beheer en onderhoud. Iedere eigenaar draagt in principe evenveel bij aan de kosten, tenzij daarover afwijkende afspraken zijn gemaakt.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Woning kopen in Sion Parck? Zó werkt het!