De leukste vaarroutes rond Sion Parck

8 augustus '23

Op een prachtige locatie tussen het historische Delft en het groene Rijswijk Buiten komt nieuwbouwwijk Sion Parck. Hier woon je straks in een natuurinclusieve wijk die gedeeltelijk aan open vaarwater ligt. Enkele woningen, zoals de 2 onder 1 kap Watervilla’s en één herenhuis liggen zelfs direct aan het vaarwater. Elke dag met een heerlijk vakantiegevoel wakker worden door het prachtige uitzicht over het water. Zie je het al voor je?

Vanaf het water genieten

Maar welke woning je ook kiest, vanuit Sion Parck vaar je zó over de Zweth richting het Westland of Delft, waar onderweg vele hotspots wachten. Wat is er nu meer ontspannend dan op een zonnige dag vanaf het water genieten van een dagje uit. Het Westland heeft ruim 90 kilometer aan recreatief vaarwater waarbij de vaarroutes uitstekend zijn aangegeven. Vroeger werd een groot deel van deze vaarroutes commercieel gebruikt om producten uit de kassen naar veilingen te vervoeren. Dit zijn volgens ons de leukste vaarroutes in de buurt van Rijswijk:

nieuwbouw Sion Parck Rijswijk
nieuwbouw Sion Parck Rijswijk
nieuwbouw Sion Parck Rijswijk

Onderweg genieten van een hapje of een drankje

Onderweg genieten van een hapje of een drankje? Uiteraard kan dat aan boord, maar ook langs de waterkant zijn er veel gezellige locaties waar het zeker de moeite waard is even aan te meren. Op korte afstand van Sion Parck haal je bijvoorbeeld in het weekend een goede kop koffie of een vers ambachtelijk Italiaans schepijsje bij Cynthia en Kim van ijssalon/koffiebar Lust Hoekpolder aan de Zweth.

Of ga iets uitgebreider eten bij Eetcafé de Bonte Haas, een waar begrip in het Westland. Op deze unieke locatie aan de Dorpskade 79 in Wateringen kun je terecht voor brunch, lunch, diner. Of neem plaats in de loungehoek aan het terras aan het water voor een smakelijke borrel(hap).

Ook wonen in deze waterrijke omgeving?

Ben je enthousiast geworden van al deze heerlijke vaartips en zie jij jezelf al wonen in deze prachtige waterrijke omgeving in één van de woningen met een moderne en toch landelijke architectuur? Meld je dan nu onderaan deze pagina aan als belangstellende. Dan kunnen wij je met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Sion Parck tot aan de start verkoop van de 54 luxe woningen.

Bekijk het woningaanbod
Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Woning kopen in Sion Parck? Zó werkt het!