Verkoopevenement Sion Parck op donderdag 2 november

31 oktober '23

Kom langs op het verkoopevenement van Sion Parck op donderdag 2 november aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en kom je alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank. De informatieavond vindt plaats bij Informatiecentrum RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 3B te Rijswijk. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 19.00 uur.

2 november 2023

Verkoopevenement Sion Parck

In Informatiecentrum RijswijkBuiten (17.00 uur - 19.00 uur). Adres: Van Rijnweg 3B, 2286 KC Rijswijk.

Aanmelden

Zien we jou op het verkoopevenement? Meld je dan aan via onderstaande button.

Aanmelden

Parkeren

Kom je met de auto naar het evenement? De parkeergelegenheid bij informatiecentrum RijswijkBuiten is beperkt. Parkeren kan op de openbare parkeerplekken in de omgeving van het informatiecentrum. Op de website van RijswijkBuiten zie je waar je het beste kunt parkeren.

image alt

Het sluitstuk van Sion

De laatste nieuwbouwfase van Sion – Sion Parck – gaat donderdag 26 oktober 2023 in verkoop. Sion Parck is het laatste nieuwbouwproject van het populaire Sion, gelegen in de duurzame nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Het project bestaat uit 54 woningen, gebouwd in meerdere uitvoeringen. Zo komen er rijwoningen, extra brede hoekwoningen, herenhuizen en 2 onder 1 kapwoningen. Alle woningen worden omringd door groen (de Hoekpolder en het Wilhelminapark zijn zelfs om de hoek) en meerdere kavels zijn gesitueerd aan het water.

Bekijk het woningaanbod

Nu in verkoop

Op het verkoopevenement krijg je antwoord op al jouw vragen omtrent Sion Parck. De online verkoop is gestart. Inschrijven op je favoriete woning(en) kan tot maandag 6 november 15.00 uur, dus je hebt ook na het evenement nog ruim de tijd om de juiste beslissing te maken.

  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen