Definitieve prijzen Sion Parck

28 september '23

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Sion Parck? Dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woningtype met je, maar nu zijn ze definitief vastgesteld per bouwnummer. Kijk of jouw favoriete woning binnen je budget past en regel alvast een financiële check. Lees waarom dat in je voordeel kan werken bij de toewijzing.

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Sion Parck zijn inclusief duurzame voorzieningen zoals een bodemwarmtepomp, WTW-unit en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check.

Meer over de financiële check

Binnenkort start verkoop

De verkoop van de 54 woningen van Sion Parck start dit najaar. We moeten nog wat puntjes op de i zetten en hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account.

Tip:
Lees alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure op de pagina Woning kopen.

  Financiële check
  Bekijk het woningaanbod