Planning Sion Parck

In Sion Parck, hét nieuwbouwplan in Rijswijk, komen in totaal 54 woningen. De woningen worden tegelijk verkocht, dus in één fase. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de verkoop en bouw van Sion Parck.

Sion Parck is in verkoop

Eind 2023 is de verkoop van Sion Parck gestart en inmiddels zijn de meeste woningen verkocht. Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Prognose start bouw en oplevering

Goed nieuws, de bouw van Sion Parck gaat definitief starten! Aan alle opschortende voorwaarden is voldaan. Aannemer Weboma start in het tweede kwartaal van 2024 met bouwen. De eerste woningen worden dan vermoedelijk eind 2025 opgeleverd. De bouwtijd is natuurlijk wel afhankelijk van eventuele onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven.

Vragen? We staan je graag te woord
Hoe staat de ontwikkeling ervoor? Lees al het nieuws