Planning Sion Parck

Sion Parck wordt een kleinschalig nieuwbouwproject van 54 duurzame nieuwbouwwoningen in RijswijkBuiten. Het totale plan voor deze buurt wordt al vanaf 2013 gerealiseerd en nog steeds in verschillende fases ontwikkeld. Met Sion Parck wordt de nieuwbouwwijk Sion voltooid. Alle woningen gaan in één fase in verkoop en worden tegelijk gebouwd. De verkoop van de 54 woningen start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023.

Start verkoop

Start verkoop

De verkoop van de 54 woningen in Sion Parck start naar verwachting begin 2023. Op dit moment is gebiedsontwikkelaar BPD nog volop bezig met de voorbereiding van het project. Tot de start van de verkoop word je regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Wil je niets missen over Sion Parck? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Start bouw

Om de aannemer de opdracht te kunnen geven te starten met de bouw, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn: 70% van de woningen is verkocht, de grond is bouwrijp en er is een onherroepelijke omgevingsvergunning. We sturen jou een e-mail met het goede nieuws dat je naar de notaris kunt zodra we aan deze voorwaarden hebben voldaan. De aannemer krijgt dan de opdracht te starten met de bouw. Als de aannemer de opdracht heeft gekregen heeft deze nog een aantal maanden nodig voor de voorbereidingen. Daarna starten de bouwwerkzaamheden. Vanaf dat moment is de aannemer jouw aanspreekpunt. 

Start bouw

Oplevering

Oplevering

Het moment waar je naar uitkijkt zodra je de koopovereenkomst hebt getekend van je nieuwe woning: de oplevering. Het aantal werkbare dagen die de aannemer verwacht nodig te hebben voor de bouw worden opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Uiteraard is dit ook afhankelijk van omstandigheden, zoals het weer.

image alt

Volop in voorbereiding

Is een luxe, ruime nieuwbouwwoning in een groene maar stedelijke omgeving iets voor jou? Sion Parck is nu volop in voorbereiding. Het uitgebreide aanbod aan rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen biedt voor elk wat wils. Blijf je graag op de hoogte? Laat je gegevens onderaan deze pagina achter en je bent de eerste die nieuws ontvangt!

Vragen? We staan je graag te woord
Woon jij hier straks? Bekijk het woningaanbod