Planning Sion Parck

In Sion Parck, hét nieuwbouwplan in Rijswijk, komen in totaal 54 woningen. De woningen worden tegelijk verkocht, dus in één fase. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en nieuwbouwplanning van Sion Parck.

Verkoop in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van Sion Parck. Naar verwachting start de verkoop in het najaar van 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Sion Parck.

N.B.: Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wat kun je nog verwachten?

  • Binnenkort worden de definitieve plattegronden per bouwnummer toegevoegd.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. De toewijzing van Sion Parck gebeurt op basis van inschrijving. Kijk voor meer informatie over het proces van verkoop en toewijzing op de pagina Woning kopen
  • Zodra de inschrijving is gesloten kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen. Deze vind je hier op de pagina planning.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1,5 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven.

Vragen? We staan je graag te woord
Hoe staat de ontwikkeling ervoor? Lees al het nieuws