Gelegen in het groen en zo in de stad!

Vanuit jouw nieuwe woning wandel jij zo het Wilhelminapark of de Hoekpolder in én zoek jij binnen no-time de drukte op. Waar je ook heen gaat en welk vervoersmiddel je ook kiest, vanuit Sion Parck ben je er binnen een mum van tijd!

Met de auto

 Met de auto ben je binnen 2 minuten bij de A4 op- en afrit. Kies jij voor een 2 onder 1 kapwoning of herenhuis? Dan zet je jouw auto gemakkelijk voor de deur op eigen terrein. Alle hofwoningen hebben minimaal één eigen parkeerplaats in het parkeerhof. Niet alleen Rijswijk en Delft, ook Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn goed en snel bereikbaar via de A4 en A13.

image alt

Met de fiets

 Jouw fiets? Die staat in Sion Parck voor het grijpen! Doordat de wijk autoluw is spring jij hier gemakkelijk op de fiets. De groene omgeving zorgt gegarandeerd voor een plezierig ritje. Met 10 minuten fietsen ben je in Rijswijk. Ook het bruisende centrum van Delft is op de fiets binnen 10 minuten te bereiken.

Of liever met het OV?

 Kies jij liever voor het OV? Zowel de tram als de bus zijn in Sion een optie. De tramhalte Aletta Jacobsstraat – vanwaar lijn 17 vertrekt – ligt op 4 minuten fietsen. Ook de bushalte Terras van Sion – waar je bus lijn 61 neemt – bereik je met de fiets binnen 4 minuten. Even de benen strekken? Je kan natuurlijk ook naar de tram of bus wandelen! Een verder gelegen stad bezoeken, maar geen auto tot je beschikking? Treinstation Rijswijk ligt op 10 minuten fietsafstand en verbindt jou met de rest van Nederland.

Vragen? We staan je graag te woord
Woon jij hier straks? Bekijk de voorzieningen