Maak kennis met Sion Parck

17 april '23

Dit is Sion Parck, het nieuwste project in Sion. Dit gebied in Rijswijk breidt uit met nog eens 54 woningen. De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2023. Een mooi moment dus om je meer te vertellen over Sion Parck. Benieuwd naar wat er de komende tijd gaat gebeuren?

image alt

Wat kun je vinden op de website van Sion Parck?

Wil je weten waar Sion Parck precies ligt of ben je benieuwd naar de sfeer van de wijk? Je kunt er meer over lezen op de pagina visie. Ook staat er een globale planning op de site en vertellen we je hoe goed bereikbaar de plek is. Op dit moment geeft de website je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Als dit je aanspreekt, zorg dan dat je op de hoogte blijft. Dat kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

image alt

Wat voegen we allemaal nog toe?

Als we exact weten hoe de woningen eruit gaan zien, delen we de nieuwe beelden op de website. Ook kunnen we over een tijdje al wat plattegronden laten zien en vertellen we wat de prijsranges zijn. Zo kom je steeds meer te weten. Als de verkoop start, is de hele website gevuld met alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken. Kun jij ook niet wachten?

Wat is de gedachte achter de wijk? Visie
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning